Fotograf Botez Din Pitesti - Evenimente Unice

Iti prezint aici serviciile mele ca fotograf botez din Pitesti, profesionist. In aceasta pagina vei gasi mai multe informatii, detalii si, mai ales, multe fotografii. de botezuri. Asadar, mai intai, te invit sa vizualizezi galeriile cu sedinte foto de mai jos, pentru a te convinge de calitatea serviciilor pe care le ofer.

Poza Botez Fotograf Pitesti

Implicare

In functie de dorinte, eu pot fi prezent pe toata durata a evenimentului de botez sau doar pentru o parte a acestuia. Momentele principale sunt cele de acasa, de la biserica si cele de la restaurant. In oricare dintre aceste locatii, te asigur ca voi surprinde emotia clipelor cele mai importante si mai intense. Recomandarea mea insa, este ca sedinta foto de bebe sa aiba loc acasa, chiar inainte de plecarea la biserica. Acasa este locul unde bebelusul se simte cel mai linistit si poate fi surprins cel mai bine, in imagini irepetabile.

Seriozitate

Eu pun mare accent pe seriozitate si pe calitate si consider ca aceste elemente te fac profesionist, in orice domeniu ai activa. In cazul meu, eu caut mereu sa traduc sentimentele voastre in imagini cat mai frumoase. Toate acestea, pentru ca imi doresc sa infatisez bebelusul, dar si pe voi (alaturi de invitati), in cea mai buna lumina, atat la propriu cat si la figurat. Desi imi fac treaba cu multa seriozitate, sa nu te gansdesti ca sunt un tip sobru sau ursuz. Dimpotriva, vei vedea ca sunt o fire prietenoasa, vesela si glumeata. Vei avea, garantat, un fotograf cu care te vei intelege.

Poza Botez Fotograf Pitesti

Apasati pe poza pentru o calitate mai buna